据学历无忧网小编的了解,自考英语(一)阅读理解题答案解析,原来具体内容是这样的。
[阅读理解]Jamie was worried about the junk food which he saw being served which included burgers, pizzas and chips. So he decided to ban the junk and started cooking some good soup and curries for the children instead. So he improved the school dinners in that particular school, and trained the dinner ladies to cook healthy food. Then he put pressure on the government to improve the standards of school food across the country. And it looks like the changes have taken place.
Generally, schools didn‘t serve ________ to students before.
A、soup and curries
B、hot cooked meals
C、drinks and chips
D、burgers and pizzas
正确答案:A
答案解析:细节查找并简单判断题。本段告诉我们,名厨Jamie在他所工作的学校进行了午餐改革,开始给学生做汤和咖喱饭。这说明学校通常不提供这样的饭菜。
单选题
[阅读理解]Once all this ended, I followed Ed and Helen home to be sure they arrived safely. After I waved goodbye and wished them my best, I thought, “That is the kind of love in life. The love is not physical or romantic but care in any time.”
We can learn from the story that ________.
A、life is full of surprises
B、love is both physical and romantic
C、care is a kind of love in life
D、you will feel good when helping those in trouble
正确答案:C
答案解析:答案选C。根据文章本段中That is the kind of love in life. The love is not physical or romantic but care in any time可知答案为C项。
[阅读理解]Most of us walk and carry items in our hands every day. These are seemingly simple activities that the majority of us don‘t question. But an international team of researchers, including Dr. Richmond from GW’s Columbian College of Arts and Sciences, have discovered that human walking upright may have originated millions of years ago as an adaptation to carrying scarce, high-quality resources.
Which of the following statements is NOT true according to the first two paragraphs A、Many people question the simple human activities of walking and carrying items.
B、Chimpanzee‘s behaviors may suggest why humans walk on two legs.
C、Human walking upright is viewed as an adaptation to carrying precious resources.
D、Our ancestors‘ ecological conditions resembled those of modern-day chimpanzees’
正确答案:A
答案解析:答案选A。本段第一句和第二句说明,大多数人对人类直立行走习以为常,并不质疑这种习惯。而A的内容正好与此相反,所以是答案。
免责声明:文章内容来自网络,如有侵权请及时联系删除。本文标题:自考英语(一)阅读理解题答案解析
wap地址: https://m.xueli.cn/newsdetail/74050.html
与“自考英语(一)阅读理解题答案解析”相关推荐
2021年10月自考英语二怎么复习
在职研究生自考英语本科
自考英语2考哪些科目
自考英语二大纲词汇表
2022年10月自考英语二复习资料及备考技巧汇总
2022年10月自考英语二难吗?怎样备考?
2022年10月自考英语二报名时间是什么时候?
2022年10月自考英语二试卷题型和分值安排
2022年10月自考英语二怎么报名?怎么学习?
2022年10月自考英语二70分技巧有哪些?